Roadtrip: Tierp, Sydinge, Uppsala

0
> bilden är från någon dag innan vi for då jag följde pappa till jobbet <
 
Natten innan - Dag 1
Vi hyrde en Volvo V.70 D4 som var i en jätte fin brun färg!!
Pappa låg och sov i baksätet hela resan medans jag och david turades om att köra. Vi släppte av pappa vid Tierp Arena och for sedan vidare till Jenny i Sydinge. Aldrig kört dit själv förut så tog ett bra jävla tag att hitta i dom där kringliga vägarna. Väl framme så stod vi och pratade med faster Monica ett tag innan vi gick och tog en powernap. När vi vaknat igen tog vi bilen in till Uppsala och gick omkring inne i stan tills Jenny hade slutat jobbet och mötte upp oss. Vi for vidare till Gränby där jag köpte en klänning jag funderar att ha på mig på lördag då morfar fyller år. Sen var det en väldigt lugn kväll där vi endast tittade på TV.
 
Dag 2
Vi klev upp 7 på morgonen, gjorde iordning oss och for sedan först mot Lunda och hämtade lite grejer hos Jennys pappa, och sen bar det iväg mot Tierp Arena och kollade på EM i dragracing.
Gick omkring, kollade på bilar, hälsade på pappa och Brännvalls team bl.a. Brände mig på bröstkorgen så det såg ut som att jag hade en röd haklapp på mig, haha.
Vi lagade sen-middag, spelade mölkky och såg lite TV.
 
Dag 3
Klev upp 7 ännu denna dag, fast den här gången tog David bilen till Tierp medan jag, Jenny och Monica for till stallet. Kollade på när Jenny red deras unghäst då jag inte ville skita ner kläderna (hade satt resväskan i volvon david for iväg med).
Vi åkte hem till Jenny, åt lunch, och åkte sedan vi också mot Tierp. Det började regna när vi nästan var framme, vilket betyder att de pausar tävlingen. Vi fixade då glass till Lilly (Jennys lillasyster), satte oss på läktarn och sen började tävlingen igen.
Efter att vi varit där i någon timma begav vi oss in till själva stan i Tierp där vi åt middag innan vi sa hejdå och började åka hemmåt till Lulä igen.
Helvete vad trötta vi var, och jag som körde sista biten satt och klunkade i mig monster och gjorde allt för att inte somna...
 
Nu har vi kommit överens om att det här ska bli en ev. ny tradition som vi ska göra varje sommar!
 
Tog några bilder, och dom får ni om någon vecka, då jag inte orkar föra över bilderna förän efter helgen (då det är två firningar)
Hittills till Roadtrip: Tierp, Sydinge, Uppsala

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: