vad ni kan hitta på min spotify lista

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
Har äntligen skaffat en ny spotify, och den här är "connected" med min facebook, så om ni är vän med mig där så kan ni ju hitta min lista.
 
Har ju alltid haft en lista med låtar som jag spelar själv eller med orkestern för att det är alltid bra att lyssna så man vet hur det låter när allt är tillsammans.
  
 
 
 

ärsyttävää

| Postat i: SannaNilssonLidin
1
Sanna har varit i farten och kollat innehållsförteckningen på finska igen! ↑
 
Fortsatte med min mönsterkonstruktion till sportjackan jag ska sy, idag. Hade sen svenska, men eftersom att jag inte hade datorn emd mig så pratade jag med Joakim om att jag ska jobba med det hemma + i studion tillsammans med Fredrik precis som vi har pratat om tidigare.
Eftersoma att jag känner att skolan är nog jobbig som den är så har jag valt att ta bort teckensråket, men på svenskan ska jag jobba om svenska språket/dialekter och har då valt att jobba om teckenspråken där.
Annars så är det orkestern ikväll som vanligt. Rep inför spelningen på mjölkudskyrkan med deras egna kör, som kommer att ske någon gång mot slutet av maj? tror jag, är inte helt säker, men kan ju komma med mer info när de börjar närma sig.
 
I helgen körde jag till Antnäs tillsammans med pappa, till Marianne. Skulle testa olika alt fioler eftersom att jag ska köpa en egen. Fick testa 4 olika, en av dom har jag redan prov spelat på några gånger både på orkester rep och privata lektioner med marianne. Vet nu iallafall vilken storlek jag känner mig mest bekväm vid, vilket är 16tum. Det är det som är med altfioler, det finns ingen bestämd storlek för dom av någon anledning, det beror på om man vill ha en stor så man får mycket akustik som en cello, eller om man vill ha den mindre så att den låter lite mer som en fiol. Jag har sagt innan att jag vill ha något emellan. Både 16,5tum och 17tumarna var lite väl stora även om det bara är några centimeter skillnad.
Visste redan innan att den jag hyr just nu på kulturskolan inte är av världsklass kvalité, men herregud vilken skillnad det är på min och dom andra jag testa! Visst strängar gör mycket, och det är nog ganska billiga strängar på den jag har just nu så att det inte kommer lika mycket ljud, men den låter så klen! Haha herregud, jag som tycker min låter mycket mer än en fiol. Ni som inte spelar har ingen aning om vad jag babblar om.
 
Nu ska jag fortsätta med svenskan!
 
 

- munbajsar -

| Postat i: SannaNilssonLidin, foto - övrigt, tankar & känslor
1
 
Har svenska grammatik prov på tisdag nästa vecka och jag förstår fortfarande typ ingenting även om jag har jobbat som fan med svenskan typ nästan varenda dag. Har försökt skriva en sammanfattning av allt i ett dokument vilket har hjälp som fan att förstå, och hjälper med uppgifterna. Men provet går ju ut på att man ska kunna allt utantill.. VAFAN!!! Bara att förbereda sig redan före provet inför ett omprov... Har typ bara klarat kanske 5 prov än så länge under min hela skolgång, det är fan dåligt! Och då har det varit så att jag just varit över gränsen. Eller som med SO provet i 7an med 42 frågor... jag var ett halvt poäng från att få godkänt!
Första provet jag fick godkänt på på första försöket var nog SO provet som jag inte ens pluggade till, och fick 17p där gränsen var 14p! Blev  överlycklig medans andra i klassen bah "neeej bara ett B, fan va dålig!" JAG BA YES INGET OMPROV!
Men... på första nk provet i 1an (gymnasiet alltså), man skulle alltså som vanligt svara enkelt på E frågorna, men jag bah, nej jag kommer inte kunna svara alls på C och A frågorna så jag skrev så komplicerat jag bara kunde på E frågorna, och det visade sig sen att jag enligt läraren låg på C nivå på E frågorna för att jag hade svarat på dom i det jag kallar för "anna-karins önskan". HAHA så lame...
A-k var alltså min no/matte/teknik lärare i 8an, och vad man än skrev så ville hon att man skulle utveckla det. Hon kommenterade hela tiden bah: "varför? och varför det då? och vad leder det till? och varför det då? och vad kan det leda till senare då? Hur då? varför då? varför gjorde dom så? osvosv... Så nu mera med alla uppgifter (såklart inte textil ämnerna) så tänker jag så där som att hon sitter och rättar uppgiften medans jag skriver. Detta ledde till mitt första A någonsin i svenskan. Jag vet att jag skryter om det så jävla mycket, men eftersom att jag alltid har just klarat nivån för E så blev jag helt överlycklig!
Nu blev det mycket... igen... haha