hos pappa med 2 sovande "idioter" ;)

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
fan va äcklig bilden ser ut... blä
 
Nä, idioter är dom väl ändå inte.
 
Dagen började med att jag var så jävla uttråkad så jag laddade ner kim k's spel och blev besatt direkt. Jag som sagt till mig själv att inte ladda ner det spelet.
Sen har jag klippt hunden med Jonathan och vid åtta tiden gick jag till kvantum där jag mötte upp Josefin. Vi skulle köpa lite godis, läsk och något till frukost. Sen tog vi bussen till pappa och jag slog igång en film. Josefin somnade typ direkt. Sen kom pappa hem, även han somnade i soffan så jag har suttit här nu och hört båda sova över halva filmen.
Har redan hämtat ner täcken från vindan så att dom inte skulle vara så jävla kalla, så det är väl dags att fixa sängkläder. Är så snäll mot josefin så sover med henne i bäddsoffan istället för i mitt rum. haha
 
lol pappa låter som en frustande häst just nu.. Men jävlar om han snarkar så där jävla högt som han brukar.. då jävlar får han något slängt  mot skallen, för vi ska sova på andra sidan väggen.

comfy sweaters, warm drinks and pretty colors. autumn

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
 
Vill redigera men har ingen att redigera.
Vill samtidigt fota men finns inget att fota.
 
Löven har knappt ändrat färg men samtidigt så är dom inte heller gröna så det ser bara dött och kallt ut just nu. Har ingen inspiration heller.
 
Skulle vara kul om vi någon gång i klassen kunde fota med våra kläder vi gjort så skulle vi kunna lägga upp på våran fb sida som vi gjort så att nästa års elever ska få se vad vi gör på våran linje.
Vet inte om jag har sagt det, men ifall det inte söker nog många elever till textil & design nästa år så stänger dom linjen.
Måste till tuna någon dag och hänga upp en affisch om våran linje någon dag. Kul att träffa lärarna.. hahaha xD

orkester

| Postat i: Kammarorkestern, SannaNilssonLidin
1
Det har börjat bli så satans kallt ute.. ghaaaad..
 
bäbis igår
 
Idag på orkesterrepet så gick det mycket bättre än dom andra två. Spelade ju en timma med Marianne igår ena av låtarna så jag verkligen skulle lära mig den och hur takterna går osv. När vi spelade den låten sen i orkesten och vår stämma var tvungen att spela själv just vid dom jobbigaste takterna (min stämma är den enda som har paus i början vid typ varje takt och när vi ska komma in igen låter det som att man spelar fel och det är för att vi spelar i en annan taktart? än vad vi brukar) ingen förstod det där. Efter att vi spelat det där (med lite hjälp av Lilian bakom oss) så klarade jag hela den delen utan problem och då fick jag en stråke petande på mig bakifrån (thats what she said) av Monika som gav en tumme upp. WIE!!
Något som också hände ikväll är att Marianne klagade på att VÅRAN STÄMMA + cello stämman SPELADE FÖR HÖGT!!!! Det var första gången!! :o Vi spelade Redwing och jag älskar att spela den låten (fast 14 åriga sanna som just bytt till altfiol och precis börjat lära sig den nya klaven tyckte inte om den ska jag säga..). Vi har ju en hel del nya i orkestern så vi spelade den tyvär ganska söligt men äh blev glad över att vi faktiskt spelade en låt jag kan haha.
 
Från att min förra blogg (som ni btw inte kommer att hitta, eller ens kommer in på) där jag endast skrev om hästar, hästar, hästar och hästar, har jag gått till att skriva om orkestern istället haha.
 
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Skolfoto imorgon + tema dag. Vi ska göra om t-shirts. Helst sy en egen och sen piffa upp den, eller så tar man med + syr en och så gör man flera.. Måste isåfall kolla i garderoben efter någon haha :)