let your smile change the world, but don't let the world change your smile - Connor Franta

0
juli 2014
Var till skolan idag iaf. Vändsydde klart linnet, men ska bara sy ihop axlarna så är jag klar! Malin från teatern ska alltså ha den på teater treornas sista teateruppvisning innan studenten.
Imorgon är det tema dag, vilket jag ser fram emot eftersom att det var då jag har varit i grupper då vi har skapat "bh klänningen" gjord av endast bhar, och den som julia fick gå med i introt av modevisningen förra året "lost in paradise" då temat var att jobba med gamla stearinljus formarna. Vi limmade då till en cool typ ryggrad på överdelen och kjolen var av typ 8 lager tyll och var också täckt av bitar från stearinljusformarna som vi klippt ut.
Trodde vi skulle gå halv dag på torsdag, men tydligen är morgondagen sista innan påsklovet. Förtjänar inte lov haha.
 
Orkestern gick skit bra idag! Idag gav jag fan på att ändå spela "högt". Man känner ju pressen när man är stämledare, och man är endast 2 i stämman... OCH JAG KLARADE BRANDENBURG!!!
I 8an då jag spelade den för första gången, på konserten i örnäskyrkan? eller mjölkuddskyrkan, så spelade jag de 3 första takterna, sen kom jag in på 2 takter på näst sista rader på första sidan, sen spelade jag sista tonen (G - lös G sträng) i hela låten. Annars så satt jag bara och luftspelade, haha. Nu har jag endast 2 ställen jag behöver träna lite extra på, och det är dom där jobbiga bågarna på tre toner och snabtt och låg etta hit, hög trea dig, låg tvåa dit.... Okej, ingen fattar nu vad jag säger så kanske dags att avsluta!
 
Nu ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig! - har haft smink för ovanlighetens skull.. haha

way!

| Postat i: SannaNilssonLidin
0

senaste inköp (ca 2v sen)

| Postat i: SannaNilssonLidin, foto - övrigt
0
 
3 sommar toppar - H&M
Pinc sugar parfym - Åhlens
rutigt band - Skapa?
randiga sugrör - Lagerhaus
Bronzer - Åhlens
mint grönt nagerlack♥ - Åhlens
Over knee sockar - H&M