trafikskola

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
Vaknade tidigt idag (för att vara mig på en lördag) och for till trafikskolan och gick på en 4 timmars kurs som man då behöver för att börja övningsköra.
Syntest ingick då också. Har alltid vetat att mitt högra öga är sämre än det vänstra men inte att det var så här dåligt. Dom första 3 plattorna eller vad jag ska kalla dom, men bokstäver så kunde jag inte läsa alls vad som stod på 12e raden. Jag bara gissademig fram. Han skrev typ att jag hade 04 på mitt vänstra öga, och 69 på mitt högra. Vet inte vad det innebär, men han sa att mitt högra öga är... fan jag glömde bort ordet... men skitsamma. Han sa iallafall att det var inge problem med körningen, men han rekomenderade att jag skulle göra en synundersjökning igen för mitt eget bästa.
Till exempel sa jag n när det vad x.. Jag sa till han några gånger att jag inte kunde se vissa bokstäver, jag kunde gissa dom 2 första sen så var det bara en suddig fläck.
 
en brusig instagram bild - bild tagen i vallen
 

grattis + vallen

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
Idag fyller Liam Payne år, alltså en från one direction ifall någon inte förstod det, haha. Allt handlar om dom ;) nädå
 
Hela tiden då vi var i vallen ville jag bara hem, visst vi hade ganska kul ibland men jag ville verkligen inte vara där! Sen så var vi 6 st som delade ett rum där man egentligen ska sova 2 st i. Det var Johanna och Julia i våningsängen, sen var det jag, alva, linnea och amelia som klämde ihop oss på golvet på 3 madrasser. Varmt som in i ************** ska jag också säga att det var, kunde heller inte sträcka helt på benen vilket var ganska irriterande haha.
 
Ikväll så har vi hämtat hem min brorsa för han skulle hämta sin förstärkare som btw tar upp hela bagage utrymmet eller vad man ska kalla det. Den är riktigt jävla stor helt enkelt! Han ska typ tillbaka till skolan imorgon, och sen ska han väl hem hit igen och sova här under helgen, vilket jag hoppas.
 
Har precis sett senaste avsnittet av pll.. DEN FÅR INTE SLUTA SOM DEN GJORDE NU !!! Visst jag har haft mina misstankar, men jag hoppades på att det inte var han/hon/hen.. Fan
Ni som ser serien förstår.
Nu ska jag slå igång ännu ett avsnitt av gossip girl (har ju börjat se den serien från början den här gången), sen ska jag sova i min härliga säng.. Fyfan för skola imorgon, trodde fan de var fredag idag! :(

orkar inte

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
Imorgon ska min klass åka till vallen för att "lära oss känna varandra". Ser inte alls fram emot det! På vallen går man in i skogen med stövlar och letar efter fågel sorter och harbajs. Kommer dö av att jag har så jävla tråkigt, och inte nog med det så fick jag toa städjobbet, IGEN!!!! Hade det sist jag var där, vilket var i mellanstadiet. Men seriöst, vallen åker man till under mellanstadiet då man är liten (nu låter jag som en typisk tonåring som inte vill förstöra sitt hår eller få lera på händerna, och "nej jag bröt min nagel" men seriöst det är så tråkigt där). Det kommer som vanligt vara så att kicki informerar oss om att man inte får spola ner bindor och tamponger i toaletten och sen får man gå. Så jävla onödigt att vi ska vara där borta, ååååååh. Varken jag eller Alva är särskild glada över det här.
 
Gick och la mig rätt sent igår så ska nog gå och lägga mig om 30 min - 1 timma haha. Juste måste packa.. men har skrivit lite  snabbt en packlista och det kommer nog gå ganska fort :)
Nu måste jag nog kanske packa, ses på torsdag då jag kommer tillbaka, för jag åker ju imorgon direkt på morgonen så.. :)