Min sista natt

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
 
Nu blir det att se en film eller någon serie och sedan blir det att sova min sista natt här i lägenheten på Östermalm. Har dock ingen säng här längre. Det var ju min brorsa Jonathans säng och han sover i huset inatt så han tog ju såklart tillbaka sin säng då. David sover i soffan i vardagsrummet och jag får väl gå och sova i mammas säng och dela den med henne. Hon snarkar satans högt btw, och jag är känslig för ljud. great!
 
Den 2 Juli skulle det ha varit en "2 års dag" här, men vi skrivs ju ut i slutet av månaden vilket är på måndag så..
 
Har tömt hela mitt rum. Det blev 3 stora kartonger, 2 små och en hink/soptunna som jag fyllde med grejer. + 2 ryggsäckar, en hö påse, 2 resväskor och 3 soppåsar (satte dom över en bunt med kläder som hängde på krokar) med kläder- trots detta har jag aldrig något att ha på mig, hahaha ;)
 
Jobbet idag var så chill! Försov mig (första gången, har fan inte missat en enda dag! Så duktig jag är) så kom 40 min sent, men Mats var inte där. Mats var 1 timma och 45 minuter sen då han kom till jobbet så han visste ju inte alls om att jag försov mig så blev inge avdrag där. Sen vad vi fick göra då.. Jag och Julia bytte sop påse i toan och gick med två sopsäckar till spohuset, sen så satt vi alla tjejer och fikade. Eller ja, typ Mats och 1 till tjej satt och drack kaffe och vissa åt några mandel hjärtan som vi alla btw tog med oss hem. Sen sa Mats att vi fick sluta :D Vi slutade då alltså halv 12, 4 timmar innan vi egentligen skulle sluta. Åkte hem, åt lunchen jag hade tagit med mig dit bort, sen så var det bara att packa.
 
 
Morgon dagen består att flytta över lite fler saker till huset, städa i lägenheten och sen måste jag röja bort allt från min säng i huset för som det ser ut just nu så ser man den inte, haha- och det är mammas och pappas fel för det är dom som använde mitt rum som förråd då vi tapeltserade i mina brorsors rum + hallen.
 
Från och med nu blir det inge mer snabbt internet, snabb wifi på mobilen, radioskugga så att vi måste stå på bron för att prata i mobilen eller stå i mitt rum, inte kunna andas och röjaröjaröjaröja.
 
btw, 5SOS kom ut med sitt debut album
idag 27 juni, och jag älskar den!
Hade öppet Spotify så direkt
efter 00.00 så kom skivan ut där.
Favvisen just nu(bland många):
 
Alltså Michael ♥♥

bilden förklarar vad som händer i mitt liv just nu...

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
... och det är därför jag inte har kunnat blogga något.
 
Stressen och oron är tillbaka också.

att jobba på fotbollsskola

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
 
Första dagen så började vi 8 och barnen kom klockan 10. Jag fick en grupp med 06:or och 07:or och dom skulle sammanlagt vara 33 st men som tur kom det bara 26 (bara det var nog jobbigt). Första dagen gick åt skogen. Ingen lyssnade, alla sprang iväg och hela dagen bestod mäst av att knyta skor och springa efter dom som försvunnit. Vi var alltså tre ledare i gruppen, det var jag, Anton och William och från början så lyssnade dom inte på mig för att jag var tjej, typ, men redan andra dagen visade många mycket mer respekt och lyssnade på det jag sa.
Resten av dagarna har jag fått höra intressanta konversationer om korvar, duttitutti (han menade tutti frutti men han kunde knappt prata så man hörde aldrig vad han sa), haft en död rygg pga alla som skulle rida på ryggen, blivit kallad för mamma bara för att jag var längre än hans mamma (barn logik), fått en fråga om jag är gravid och varit med om att 7 ungar fällt mig genom att ha haft 3 st runt mina ben, en bakom ryggen som drog i jackan där + petade mig på röven, en på varsin arm och lilla Teo framför mig då han höll på att nypa på mina bröst och till sist slog med knytnäven mellan benen(Tack och lov att jag inte är en kille!)- efter detta blev jag såklart skitförbannad och sa åt dom, men eftersom att dom lyckades fälla mig efter detta så fick Anton komma och hjälpa och lyfta bort ungarna som hade lagt sig överallt på min rygg osv så att jag inte kunde komma upp.
 
Teo är ju en jag aldrig kommer att glömma kan jag säga. Den lilla 7åringen har inte bara taffsat utan han är väldigt mammig av sig och ska hela tiden hålla handen, rida på ryggen, och jag fick t.o.m gå och hjälpa honom att ta på sig ett par extra byxor för att han frös. Sista dagen mådde han illa från all fika han hade ätit så jag gick med han till toan efter att han skjatat om att "min mamma har sagt att om jag mår dåligt ska jag gå och bajsa". Väl på toan så ropade han om jag kunde hjälpa honom, jag sa "nä det där får du göra själv". lol
 
ludwig: min mamma har super syn, har du också det?
jag: nä det är bara mammor som har det
ludwig: men du är ju en mamma!
jag: nä det är jag inte
ludwig: men jo, du är ju lika lång som min mamma, till och med längre än min mamma så då MÅSTE du vara en mamma.
***
Liam: kolla mina benskydd
Jag: snygga!
Liam: jag vet *och går sedan iväg*
 
Jag måste ändå säga att det var ett helt okej jobb, förutom nu dom här 2 sista veckorna för då kommer vi bara att städa och Mats har knappt några uppgifter åt oss. Men som tur är så är Anna, Julia och Natalie så jävla roliga och vi skrattar fan åt typ allt så tack vare dom så går dagarna lite fortare.
 
Kan säga att jag har tappat bort räkningen hur många gånger jag har fått frågorna "är det lunch snart?", "är det mellis snart?", "när kommer min mamma?" och "kan du knyta min sko?"
 
Fotbollsskolan fortsätter nu om barnen ville fortsätta. Vi hade en tjejgrupp i måndags då dom var endast 7 st, och idag hade vi samma grupp fast idag var dom 8 (måste säga att tjejerna är mycket lättare att ta hand om). I går skulle vi ha en grupp med 10 åringar.. Det kom EN tjej.. och hon var så SATANS JOBBIG! Seriöst hon var värre än alla killarna från min grupp tillsammans! Hon var hårdhänt med allt hon gjorde och så uppkäftig osvosv, sen så vägrade hon att åka hem också vilket gjorde att vi inte kunde gå. Imorgon ska det vara samma grupp vid lunch igen så vi får se ifall det blir bara hon igen då haha.
Vad har jag mer gjort på mitt jobb då? Städat i ett förråd, tvättat 8 fönster 3ggr på in och ut sidan (för att mats inte har nå uppgifter åt oss), fyllt en kyl proppfull med endast mjölk, spelat spel på mobilen, varit social med andra ledare och gjort massor av pappersarbete som btw var skit jobbigt!
 
Satan vad jag har skrivit, orkade ni ens läsa allt detta? lol hejdå