Roadtrip: Tierp, Sydinge, Uppsala

0
> bilden är från någon dag innan vi for då jag följde pappa till jobbet <
 
Natten innan - Dag 1
Vi hyrde en Volvo V.70 D4 som var i en jätte fin brun färg!!
Pappa låg och sov i baksätet hela resan medans jag och david turades om att köra. Vi släppte av pappa vid Tierp Arena och for sedan vidare till Jenny i Sydinge. Aldrig kört dit själv förut så tog ett bra jävla tag att hitta i dom där kringliga vägarna. Väl framme så stod vi och pratade med faster Monica ett tag innan vi gick och tog en powernap. När vi vaknat igen tog vi bilen in till Uppsala och gick omkring inne i stan tills Jenny hade slutat jobbet och mötte upp oss. Vi for vidare till Gränby där jag köpte en klänning jag funderar att ha på mig på lördag då morfar fyller år. Sen var det en väldigt lugn kväll där vi endast tittade på TV.
 
Dag 2
Vi klev upp 7 på morgonen, gjorde iordning oss och for sedan först mot Lunda och hämtade lite grejer hos Jennys pappa, och sen bar det iväg mot Tierp Arena och kollade på EM i dragracing.
Gick omkring, kollade på bilar, hälsade på pappa och Brännvalls team bl.a. Brände mig på bröstkorgen så det såg ut som att jag hade en röd haklapp på mig, haha.
Vi lagade sen-middag, spelade mölkky och såg lite TV.
 
Dag 3
Klev upp 7 ännu denna dag, fast den här gången tog David bilen till Tierp medan jag, Jenny och Monica for till stallet. Kollade på när Jenny red deras unghäst då jag inte ville skita ner kläderna (hade satt resväskan i volvon david for iväg med).
Vi åkte hem till Jenny, åt lunch, och åkte sedan vi också mot Tierp. Det började regna när vi nästan var framme, vilket betyder att de pausar tävlingen. Vi fixade då glass till Lilly (Jennys lillasyster), satte oss på läktarn och sen började tävlingen igen.
Efter att vi varit där i någon timma begav vi oss in till själva stan i Tierp där vi åt middag innan vi sa hejdå och började åka hemmåt till Lulä igen.
Helvete vad trötta vi var, och jag som körde sista biten satt och klunkade i mig monster och gjorde allt för att inte somna...
 
Nu har vi kommit överens om att det här ska bli en ev. ny tradition som vi ska göra varje sommar!
 
Tog några bilder, och dom får ni om någon vecka, då jag inte orkar föra över bilderna förän efter helgen (då det är två firningar)

300 dagar skadefri

| Postat i: SannaNilssonLidin, tankar & känslor
2
 
300 dagar skadefri!!

Att ha ett beroende att skada sig själv i flera år tog över så otroligt mycket av mitt liv.
Jag hittade alltid fel och nya anledningar
till att straffa mig själv
och gjorde det nästintill dagligen.
Jag älskade det.
Genom att jag slutat skada mig själv har jag fått mitt liv tillbaka,
blivit mentalt starkare
och lärt mig hantera mina känslor på andra sätt.
Jag har inte längre det där stora tvånget att täcka för ärren,
ännu mindre att skapa fler,
men det är något jag fortfarande tänker på nästan varje dag.
Jag kan säga nu att jag VAR beroende,
och att jag ÄR starkare än vad jag någonsin trodde jag var!

välbehövlig utflykt

| Postat i: SannaNilssonLidin, foto - högtider
0
I slutet av förra veckan fick jag ett meddelande av Amelia där hon skrivit en packlista till mig- hon har ännu inte sagt vad vi skulle göra. Dagen efter hämtade hon upp mig, så for hon, jag och Johanna iväg och badade. Efter det for vi hem till Amelia i Pite där vi lagade vegetarisk tacos, och sen gjorde vi oss iordning.
Här fick jag en liten ledtråd med vad vi skulle göra och det var att "se Piteå i ett annat perspektiv än vad jag brukar".
Vi gick in till stan och tog en öl på Skybar, sen gick vi vidare till nästa utsikts plats. Sen började det regn så vi gick aldrig upp till ett berg som tydligen var planerat. Efter det satte vi oss ute på en bänk och kollade vidare på cruisingen som var och pratade i några timmar.
Så himla nöjd och det här behövde jag verkligen!!
 
 
Sen så fyllde jag ju dessutom år igår, så då kom det förbi lite folk.
 
 
Imorgon åker jag, David och pappa ner till Tierp under helgen.
Ska dessutom fira mig för första gången med kusin Jenny!
Sen så ska jag och David ta upp bilen då pappa kör Bränvalls bil/trailer upp.
Roadtrip, waaay!!!