godnatt

| Postat i: SannaNilssonLidin, foto - övrigt
0
 
Ska nu gå och lägga mig, lite senare än vad jag hade tänkt mig, som vanligt alltså..
Gick och duschade vid 12 och skulle då alltså då vänta på att håret skulle torka så att jag kunde platta det. Det ville inte bli platt någonstans hur söligt och lite hår jag än tog, och plattången var på full värme. Kunde göra några vågor lite mindre vågiga, hur vågar dom att inte bli platta?!? ah ah, see what I did there?! huh huh ?! ;)
Kommer kunna sova 4-5 timmar i natt, som vanligt alltså men nu ska jag gå, kommer säkert uppdatera instagram så följ mig där, Sannanl, annars så ses vi på fredag natt eller lördag. byyyyye! :)

långa håret

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
~

Friday. My second favorite F word.

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
~
 
Nej jag vet att det inte är fredag än, och rubriken hade passat mycket bättre då men kom inte på något annat just nu.
 
När jag kom hem från skolan så plockade jag ihop det smink jag ska ha med, och plockade även fram lite andra saker jag ska packa ner sen. Har även fört över bilder (var fan mer än 3500 bilder!! helt sjukt) från mobilen till datorn, och fört över låtarna till mobilen så nu har jag en lista med 52 låtar som jag kan lyssna på imorgon. Just nu har jag nagelolja på mina naglar och snart blir det att måla dom. Senare ikväll blir det att se tunnelbanan och grey's anatomy som äntligen kommer tillbaka! :D
 
Vi åker imorgon på morgonen, jag, kusin, mamma och moster.