förvirrad | påsklov

| Postat i: SannaNilssonLidin, foto - mig själv, tankar & känslor
0
 
Försöker hitta ork till att göra någonting. Stressad, men kan inte göra något åt det nu. Knappt 2 månader kvar, senär det action. Från 8 till endast 1, men hoppas på fler.
Pratar i gåtor för jag skäms över att jag gör så här mot mig själv. Jag vet att jag inte mår bra av det, men ändå kan jag inte göra något åt det. Tar inte tag i något av mina problem, tar inte tag i hjälpen, vill typ inte ens ha hjälpen då jag själv ser allt som försent och som att jag inte kan få mer chanser.
Hur fan ska jag klara mig nästa år????

söndags

| Postat i: SannaNilssonLidin, foto - blommor&natur
0
 
I söndags for jag, Emma, Jonathan och David och grillade lite. Var jävligt kallt, men utöver det var det väldigt trevligt! Fick gå lite tidigare då jag skulle till stallet. Hade så frusta händer efter att jag ätit utan vantar, så mamma fick hjälpa mig att ta av mig kläderna när jag kom in haha. Tur att jag redan var förberedd upptill med kläderna. Även om jag har haft 3st super bra hoppnings lektioner 3 veckor i rad på Alert så gick det bra på dressyrpasset med en väldigt pigg Spirit (tvärtom mot vad Alert är- trots rekord hastigheten förra veckan haha).
Nu känner jag mig som Sanna-09 då jag skrev endast om hästar på gamla bloggen.
 
Imorgon ska jag på stan med Josefin, sen kommer jag nog tråka ihjäl på kvällen, och under helgen, och under lovet. Seriöst, måste ta och göra någonting detta lov, jag torkar fan ut!!!

femtondemarstjugohundrasexton

| Postat i: SannaNilssonLidin, tankar & känslor
0