tonight i'm a superhero.. ♥ 5sos

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
 
Bilder från maskeradtävling på skolan, halloweenfest nr 1 i svartöstan och från halloweenfest nr 2 på lärkan.
 
Var en rolig vecka förra veckan med sena kvällar med härliga människor. Ikväll blir det ännu en halloweenfest fast inte för lågstadiebarn haha.
Sitter och dricker julmust och sminkar mig. Har ingen primer så mina blåmärken kommer försvinna! Men ska ha långärmat idag iallfall så kommer inte ha det på armarna den här gången.
 
Har redigerat ungefär hälften av bilderna från halloween festerna så dom kommer dyka upp någon dag framöver.
 
btw, borde skaffa svarta linser permanent, ser mycket bättre ut i dom xD

I bite my tongue but I wanna scream out

| Postat i: SannaNilssonLidin
2
 
Sitter och dricker jordgubbs cupcake- te och är avundsjuk på Julia som sitter på flyget till London.
 
Idag har jag gjort "scheman/kallender" bara för att jag ska kunna hålla reda på allting. Tycker det är så svårt att ha en liten kallender som man vänder blad i och kunna uppfatta hur mycket tid man har på sig tills något man planerat in, ska hända om ni nu förstår vad jag menar. Jag brukar då göra en egen designad 'vad man nu kan kalla det' där man ser alla dagar på en månad, och då blir det typ lättare för mig att planera in saker osv.
 
Igårkväll for jag och fixade gymkort, sen for jag till pappa och lagade mat tillsammans med honom innan vi sen for till storheden och övningskörde. Är så less på vägarna där och vill prova lite nya utmaningar så det blir att köra typ vid kronan nästa gång.
 
Imorgon blir det gymmet på förmiddagen och sen blir det väl att redigera halloweenbilder om jag inte far ut och gör något med någon.

halloweenfester

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
 
En haloweenfest igår på svartöstan och en idag på lärkan.
 
Igår började dagen med att vi under material & miljö lektionen satt och sminkade oss i textil salen innan vi gick till stan och tog bussen till svartöstan. Vi köpte pizza och sen gick vi hem till Tilde och åt där innan vi sen gick till den lilla skolan. Det var 10 barn och alla uppskattade spökrundan vi gjort där. Sen var det disco, lekar och massor med kul i 2 timmar innan vi alla for hem. Hade tur att 7an åker från svartöstan så jag behövde inte byta buss, och inte Johanna heller som skulle till porsön.
 
Idag började vi 14.00. Vi plockade fram alla grejer, dekorerade och lite sånt. Sen jobbade jag på spökvandringen och gick längst bak i ledet, Tilde var den som ledde ledet. Fick följa ca 10 barn ut ur spöktunneln för att dom blev för rädda, bl.a en jätte liten tjej som hette Sanna. Tyckte det var så kul när alla ba "Sanna måste gå ut" och jag ba "va?!?!?!". Men hon var verkligen hur gullig som helst! Hon började gråta direkt vi gick innanför dörrarna.
 
Imorgon har jag bokat tid med en PT typ på gymmet, wie äntligen händer det grejer! Hoppas ingen bryr sig om att jag har fejk blåmärken över hela armarna + halsen. Nog för att allt har typ åkt bort men ändå, haha orkade inte duscha bort det på kvällen.
Kom nu på att jag har all smink på mig och känner bara att det här kommer att bli sjukt jobbigt att ta bort!!