planering..

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
Försöker komma på något sätt jag kan fixa mitt rum. Är ganska nöjd med hur det ser ut nu, inredningsvis (väggarna är dock för tråkiga och orkar inte fixa bokhyllan nå snyggt). Kommer väl snart få farmors symaskin och var ska jag ha den då? I förrådet och ta fram den när jag ska sy?
Har inget skrivbord, och mamma tycker att jag ska ta hit mitt enorma skrivbord som jag har i huset, men njaaaa har inte riktigt någonstans att sätta den. Har bara ett laptop bord från ikea som jag sitter vid hela tiden, den är inte nog stor när jag scrapbookar så då sitter jag på golvet och dödar ryggen istället i flera timmar (påtal om det, jag måste köpa mer papper, lim, blommor och en ny stempel, allt är typ slut nu haha).
Jag vill kunna sitta i mitt rum och sy kläder.
Om vi ska nå betyget E så när vi nu ska börja med att göra en kjol så ska den ha vissa saker, t.ex motveck, eller efterveck. Om vi ska ha betyget C så ska sy en till kjol där vi ska ha fickor och kanske andra detaljer, och om man ska nå betyget A ska man sy ännu en kjol med en annan slags ficka osv... Som ni kanske märker så måste man sy kanske fler en 1 kjol, och det får man inte göra under lektionstid, isåfall ska man sy den hemma eller på raster/hål eller efter skolan. Vill då alltså kunna ha ett ställe i mitt rum där jag kan sitta och sy i lugn och ro, istället för att sitta i köket så jag hör hur jonathan spelar halo eller GTA V, och sen kommer mamma hem och sätter på sin jävla musik som endast innehåller dansband och plura så ska hon lagar mat. Om jag sitter där på kvällen och syr, då sitter väl hon där och läser reklamblad, lyssnar på sin musik eller sitter vid tv:n och har volymen jävligt högt när hon ser på "par i hjärter", nå jäva kriminal drama från 1600-talet med "jennifer och jonathan heart"..
Ni kanske förstår att jag vill sy i mitt rum, haha. Frågan är var och hur det ska gå till.. Sitter och ritar och kollar ikea så jag kan hitta något litet bord som kanske rymms eller som går att fälla ihop men ändå är stadig.. Någon som har något förslag? :D Kanske blir att åka till röda korset och se ifall dom har något gulligt litet bord som jag kan spraymåla vit eller nå.
Det bästa vore ju om jag hade ett helt eget rum där jag bara kunde ha mina pyssel och sy grejer, för pysselgrejerna tar sån jääääävla stor plats i mitt rum! Nu har jag skrivit som fan, byyyye :)
 
 
 

JAG SKA KOLLA PÅ ONE DIRECTION

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!
omgomgomgomgomgomgomgomgomg
klev upp halv 9 ungefär och loggade direkt in på ticnet. Vi satt 4 personer bakom varsin dator och väntade i kön, OCH JAG SKA FAN GÅ PÅ ONE DIRECTION! Visst det är först i juni, vilket är en jäääävla tid dit, men ändå! :D Efter typ en halvtimme så släppte dom biljetter till en andra konsert bara för att det var så många som inte fick en biljet.. Men jag fick ändå rätt okej platser, mittemot scenen. Kunde ha köpt ståbiljetter till andra konserten för 200kr mer, men jag tycker ändå om platsen jag har nu, huvudsaken är att jag får se dom!! :o
 
Gammal bild på dom, men bara för att dom är så underbara ♥
 
 

HV1TEX

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
 
Alla var inte där, och nej vi är ingen stor klass, haha, dock tycker jag verkligen om min klass!