före och efter - ricinolja

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
Har använt mig av ricinolja i snart 3 veckor men tog kort på håret när det hade gått 2 veckor, orkade bara inte föra över bilderna till datorn haha. Här ser ni resultatet efter 2 veckor. Duschar 2-3 gånger i veckan.
 
lättare att se om man kollar på utväxten..

...

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
Släpade med mig min fiollåda, min dator låda + min dator till skolan idag för att jag hade hört att man skulle ta med sig datorn åde även om man skulle köpa ut den, men det visade sig att jag inte behövde ens ta med mig datorn så det var jäävligt onödigt!
Fick även min klasströja idag och cid 11 så fort jag till stan för att vi violaster skulle spela våra solo låtar. Efter som att Yasmine hade fått reda på fel och kom efter att vi redan hade spelat dom 3 solo låtarna för att hon hade fått fel tid på när vi skulle spela, så vi spelade alla 3 solo låtarna en gång till sen + två orkester låtar och vi var typ 10 personer från orkestern men det var bara sommarpsalmen och det går en vind som det står på våra noter men jag vet att det är dom fyra första orden man sjunger i låten, lol kommer inte ihåg vad den egentligen heter. Tog bara 15624632 bokstäver innan jag satte punkt.
 
En random brusig bild från instagram
 

så skönt!

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
började skriva det här inlägget kl 4 men var tvungen att fara iväg till örnäskyrkan där vi först repeterade och sedan hade vi konsert. ÄNTLIGEN klarade jag av att inte skratta på saudi-arabien eller hur det stavas hahaha
Det gick mycket bättre än förväntat, och mitt jävla bess(?) trooor jag blev rätt, haha.
 
Det jag tänkte skriva om egentligen i det här inlägget var att kl 5 sattes betygen.. och klockan 3 satt jag en kvart med Ann-Marie och snackade om frågorna åde som jag skulle skicka in å jag fick jämföra mellan bytesrätt och öppet köp osv. Sen skickade jag in min uppsatts om Italien OCH NU HAR JAG LÄMNAT IN ALLT SOM JAG KAN HA LÄMNAT IN!!!!
Igår bestämde jag mig för att skriva avskedsord som alla andra i klassen har gjort, och jag hoppas Niilo har hunnit se den + min bokrecension som jag bara skickade in för att jag hade påbörjat den haha.
Skickade in allt jag kunde skicka in och jag gjorde dessutom samhällsekonomi provet idag muntligt med Mariana och trots att jag inte hade tränat ett piss så gick det bra! :)

Imorgon ska vi lämna in datorerna och eftersom att jag måste vara på stan 11.45 så ska mariana prata med Cattis(?) å säga att jag måste vara en av dom första som ska lämna in den.
Måste rensa klart datorn nu. Rensa historik osv hahaha + lite fler bilder sen är det bara att ta mammas tangentborrd rengörings grej och sedan måste jag sudda baksidan + ta bort nagellacken från enter, ,a ,s och comando(?) knappen HAHAHA lol
Har alltså en hel del att göra, så måste sätta igång :)