stressad

| Postat i: SannaNilssonLidin, foto - sommar
0
har massor med bilder jag kan lägga upp men känner inte för att lägga upp någon av dom? wtf
Idag klev jag upp tidigt (9 är tidigt för mig när jag är ledig haha) och for sedan med mamma, moster och josefin till morfars lägenhet i Boden och städade som fan där. Jag tvättade 5/7 fönster, duktiga jag. Blev en hel del damsugning och torka ur kyl osvosv Vi ska tillbaka dit imorgon för att riktigt bli klar med allt sen är utflyttningen avklarad. Men då var det dags för nästa inflyttning..
 
Är stressad över om jag ska hinna bli klar med allt i skolan innan sommarlovet, stressad över att bli klar med mitt rum i huset, stressad med att hinna med inflyttningen, stressad över allt som händer, även över saker som inte ens finns är jag stressad över.. Vafan

wow

| Postat i: SannaNilssonLidin, foto - blommor&natur
0
ännu två bilder från Holland, fast lite mer vintage typ
 
3 inlägg på en dag.. Applåder Sanna!!
Vadå ap lådor? - pappa -_-
 
Idag har jag fått stå ut med 3 nationella prov i matte. Delprov B, C och D under 4 timmar.
Efter det gick jag hem och sattem ig på balkongen med brorsan klädd i en klänning, drack ett grönt te från Gotland som gjorde vattnet helt lila, löste korsord och sedan for jag till stallet.
Väl i stallet fick jag reda på att vi skulle endast vara två personer och Maria min ridlärare sa då att hon skulle köra slut på oss. Hon började med att säga att vi skulle ta bort stigbyglarna, fan.. Hatar det haha, har så dålig balans, men det är ju enda sättet att träna på balansen genom att rida utan stigbyglar. Nog om hästar.
 
Det jobbigaste med att sommaren närmar sig är att när jag ska sova så är det helt jäbla ljust i mitt rum vilket tid jag än går och läggar mig och jag älskar när det är helt kolsvart!
Och för det andra så är det endast repriser på TV, och sen så finns detabsolut INGENTING att se på tv. Bara en massa jävla debatter och matlagnings program.. Nä det blir ännu en kväll/natt framför youtube och swefilmer.
 
Imorgon blir det att träffa josefin, var ett tag sen!

modevisning ~ Lost in paradise

0
Lost in paradise
HÄR kan ni även läsa en liten artikel om modevisningen. Det är mest bilder men ändå.. haha
Ulrika försökte verkligen få mig att visa min klänning i modevisningen! Hon frågade runt alla i klassen ifall dom ville ha på den men jag tyckte inte att det var nödvändigt. Om jag hade visat den så hade jag inte kunnat spela på våran sista konsert i onsdags för då hade jag varit tvungen att gå på kvällen.
 
Lite bilder..
ingen ville komma och kolla.. haha nädå
det är inte så man går julia.. lol
Julia, konstig som vanligt
måste bara säga att ljused och det ser verkligen verklighetstroget ut, men jag gjorde det på ps, typ nöjd lol
Johanna och Florence
Florence rollar, haha
Bild från NSD.. Julia med sin kroppsdräkt. Den blev gillad av många! hah