rorubobirorikok

| Postat i: SannaNilssonLidin, foto - blommor&natur
1
sjörövarspråket ♥

 
Dagen spenderades på IKEA (köpte mäst av alla, och betalade faktiskt det mästa/det dyraste, lol känner mig rik för en gångskull) och sedan for vi även snabbt förbi Finland. Yey jag har varit utomlands. lol skojade bara.
Mådde jätte skummt då jag kom hem. Ansiktet och öronen brann, magen var konstig och jag mådde illa. Jag blir åksjuk, men har på senaste tiden sluppit det. Men det kan vara det som gjorde att jag var helt konstig i magen.
Gick sne med vovve till farmor där kusin och faster bor och umgicks där ett tag, fika och skrattade.
 
Morgondagen kommer bestå av att vara med Jenny, kanske cykla in till stan, annars så har vi planerat att åka förbi dollar ännu en sväng för att köpa skrivblock och lite sånt till skolan. Juli är ju fan snart slut och snart börjar skolan. Usch vill inte ens tänka den tanken!! Sen åker vi nog vidare till kyrkogården, kyrkbyn och kyrkstugan. Kanske till och med hegnan. Vi får se helt enkelt hur det blir.
Vi får iallafall hoppas på liiite sol iallafall.

When I close my eyes and try to sleep I fall apart, I find it hard to breathe

| Postat i: SannaNilssonLidin, foto - mig själv
0
- 5SOS
 
skolavslutningen i 9an, bara för att.. ser trött ut också haha
 
Gårdagen spenderades på stan med Josefin. Bild på vad jag köpt kommer troligtvis upp imorgon, men det blev en hel del ändå. Sen mot kvällen for jag och pappa ch handlade lite grejer som vi sedan for mde till farmor och väntade på att kusin Jenny och faster Monika skulle komma. Dom kommer nu vara här uppe i en vecka.
 
Nu ska jag fixa naglarna. Imorgon blir det IKEA, och sen troligtvis så blir det att vara med Jenny en stund också.

octyldodecanol

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
 
Skrev ett random namn från en innehållsförteckning, igen. Gissar att det var på engelska den här gången? Och på det så får ni en bild från typ den enda soliga dagen i Juni då vi stod på morfars balkong i Boden för sista gången.
I förrgår kväll så var moster, kusinerna och morfar här för att fira Jonathan. Jag hade anordnat en typ av "photoshoot" eller nå. Nä det kan man nog inte kalla det. Men jag ville att vi skulle ta en bild på barnbarnen, och morfar var också då såklart med i bilden. Har nu precis fört över bilderna och ska slå igång photoshop.
 
Igår så for jag och cyklade med David över hela stan och letade efter jordgubbar i 4 olika affärer. Antingen kostade det kring 80kr eller så såg dom helt ruttna ut.
 
Det åskar tydligen utav helvete innåt landet och det är översvämning i centrala stockholm, hör lite små muller då och då här också.
 
Om det är bra väder imorgon (aka, inte extremt jävla kokhett varmt) så ska jag och Josefin till stan. Har ju fan fått min lön i fredags. Sen på kvällen så ska nog Jenny och faster vara uppe i Luleå, tror dom åker på morgonen någon gång så.. bajjjjj