sjuk

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
Igår vaknade jag med en täpt näsa, på natten då jag skrev mitt förra inlägg så kände jag att jag blev mer och mer tung i skallen, och jag trodde det berodde på att klockan var halv 4 så jag gick och la mig. Vaknade kring 10 av att det gjorde ont i hela kroppen. Så här är jag. Tung i skallen, misstänker att jag har feber, huvudvärk, ont i kroppen och halsen och täppt i näsan.... Hoppas det här går över fort! Vill inte sitta hemma och vara sjuk på sommaren juuu... Funderar på att äta ananas, så jävla gott ju! Har dessutom suttit och läst om lite olika smoothies som jag kan göra, hehe.
När brorsan kommer in med hunden kan vi ju hoppas på att han kan fixa photoshop, han har ju faktiskt lovat att göra de under 2 veckors tid så nu får det fan fungera också. Visst jag kan fixa själv, men han vet ju bättre hur man gör och sist jag försökte göra någonting på mammas dator så skaffade jag en massa jävla virus på den. Märkte ju ingen skillnad på den för det har ju alltid varit helt jävla cp å hon låter inte jonathan fixa den så den blir bättre.
Trodde det skulle regna idag men det är ju helt soligt ute. Lol varför skriver jag om vädret? Ska väl ta och kolla facebook nu i väntan på brorsan, hejdåå :)
 
<3
 

hänt i veckan

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
- Jobbat den sista veckan, så jääääävla skönt att det är över
- sett pll
- sett mer pll
- lite mer pll
- och kanske liiiite mer pll
- ätit nästan en hel vattenmelon
- köpt 2 nya bhar + trosor + shorts
 
Det är vad jag har gjort, vad jag minns iallafall haha. Mest troligt blir det att åka till morfar någon gång under nästa vecka. Nästa vecka ska vi dessutom klippa lexie på onsdagen och sen så skulle vi typ kanske ha "våran dag" me matti, klarre å mandis- men ingen har typ pratat om det så vet inte ens om det blir av.
Morgondagen består väl bara av att försöka få photoshop att fungera, gick inte idag för min dator hade tydligen inte något slags program så vi får helt enkelt bara gör om det.
Måste också ladda ner lite låtar till mobilen så jag har någonting att lyssna på när jag kommer ligga och sola i sommar, har ju nu insett att jag an faktiskt kan bli lite brun vilket jag aldrig brukar bli, lol har bonnabränna.
 
Typ så här jag ser ut ——————>
you doing it wrong !
 
Gick inte att ladda uppden större, haha
 

trött

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
Är så sjukt jävla äckligt trött och ska nu gå och borsta tänderna och sätta ögonsalva- håller på att få ögoninflammation igen... Har fått värsta fula brännan från den här veckan, haha. Kanske 2 dm på mina armar har blivit brända, så det är en kant från handskarna och en kant från mina uppkavlade ärmar- inte snyggt !! Något som också har hänt var att jag brände mig bara på min högra sida av mitt huvud så jag är helt röd på halva ansiktet.. Brände mig ännu mer idag på halsen och ner mot bröstet, armarna, ansiktet, nacken och öronen :/ Har tagit kylbalsam så det har blivitmycket bättre!!
 
Efter jobbet for jag hem och duschade innan jag cyklade in till stan, där var jag med Amanda och Matilda i kanske någon timme innan vi for hem.
Nu måste jag gå för det kliar som jag vet inte vad i mina ögon, här får ni lite bilder från instagram från i måndags.