black & white theme!

0
Igår bjöd jag över lite vänner för min födelsedags fest i temat svartvitt. Inte för att jag hade något vitt på mig, men hey jag är blek som jag vet inte vad (hade dock BUS) så det kanske räknas? hahah
På natten tänkte vi beställa pizza, men det var stängt överallt, och sen 20 min senare ropar Julia M "maten är klar"- och vi gick in till köket för att se att hon hade gjort havregrynsgröt till alla. Haha så söööt!
Pizza blev det till frulle istället. Haha, jag som inte är mycket för pizza tyckte den var jätte god! Shoutout för pizza Mafez, Örnäset.
Florence var tvungen att åka hem dock då hon kände av Lexie mycket (även om Lexie är väldigt allergi snäll) och kunde då inte sova över, men de andra 5 personerna sov här iaf.
 
Bilder kommer komma upp senare då jag haft orken och tid för att föra över dom.
Har redan beslutsångest hur jag ska redigera bilderna från då jag och Josefin var i Stockholm och vi gjorde en liten photoshoot. Är typ redan nöjd över hur bilderna ser ut innan jag börjat redigera dom, men blir som aldrig nöjd och vet inte heller riktigt hur jag vill att dom ska vara.. gaaah
 
Nu måste jag plugga teori då jag har min 3e teorilektion imorgon.
 
2 bilder från igår