att jobba på fotbollsskola

| Postat i: SannaNilssonLidin
0
 
Första dagen så började vi 8 och barnen kom klockan 10. Jag fick en grupp med 06:or och 07:or och dom skulle sammanlagt vara 33 st men som tur kom det bara 26 (bara det var nog jobbigt). Första dagen gick åt skogen. Ingen lyssnade, alla sprang iväg och hela dagen bestod mäst av att knyta skor och springa efter dom som försvunnit. Vi var alltså tre ledare i gruppen, det var jag, Anton och William och från början så lyssnade dom inte på mig för att jag var tjej, typ, men redan andra dagen visade många mycket mer respekt och lyssnade på det jag sa.
Resten av dagarna har jag fått höra intressanta konversationer om korvar, duttitutti (han menade tutti frutti men han kunde knappt prata så man hörde aldrig vad han sa), haft en död rygg pga alla som skulle rida på ryggen, blivit kallad för mamma bara för att jag var längre än hans mamma (barn logik), fått en fråga om jag är gravid och varit med om att 7 ungar fällt mig genom att ha haft 3 st runt mina ben, en bakom ryggen som drog i jackan där + petade mig på röven, en på varsin arm och lilla Teo framför mig då han höll på att nypa på mina bröst och till sist slog med knytnäven mellan benen(Tack och lov att jag inte är en kille!)- efter detta blev jag såklart skitförbannad och sa åt dom, men eftersom att dom lyckades fälla mig efter detta så fick Anton komma och hjälpa och lyfta bort ungarna som hade lagt sig överallt på min rygg osv så att jag inte kunde komma upp.
 
Teo är ju en jag aldrig kommer att glömma kan jag säga. Den lilla 7åringen har inte bara taffsat utan han är väldigt mammig av sig och ska hela tiden hålla handen, rida på ryggen, och jag fick t.o.m gå och hjälpa honom att ta på sig ett par extra byxor för att han frös. Sista dagen mådde han illa från all fika han hade ätit så jag gick med han till toan efter att han skjatat om att "min mamma har sagt att om jag mår dåligt ska jag gå och bajsa". Väl på toan så ropade han om jag kunde hjälpa honom, jag sa "nä det där får du göra själv". lol
 
ludwig: min mamma har super syn, har du också det?
jag: nä det är bara mammor som har det
ludwig: men du är ju en mamma!
jag: nä det är jag inte
ludwig: men jo, du är ju lika lång som min mamma, till och med längre än min mamma så då MÅSTE du vara en mamma.
***
Liam: kolla mina benskydd
Jag: snygga!
Liam: jag vet *och går sedan iväg*
 
Jag måste ändå säga att det var ett helt okej jobb, förutom nu dom här 2 sista veckorna för då kommer vi bara att städa och Mats har knappt några uppgifter åt oss. Men som tur är så är Anna, Julia och Natalie så jävla roliga och vi skrattar fan åt typ allt så tack vare dom så går dagarna lite fortare.
 
Kan säga att jag har tappat bort räkningen hur många gånger jag har fått frågorna "är det lunch snart?", "är det mellis snart?", "när kommer min mamma?" och "kan du knyta min sko?"
 
Fotbollsskolan fortsätter nu om barnen ville fortsätta. Vi hade en tjejgrupp i måndags då dom var endast 7 st, och idag hade vi samma grupp fast idag var dom 8 (måste säga att tjejerna är mycket lättare att ta hand om). I går skulle vi ha en grupp med 10 åringar.. Det kom EN tjej.. och hon var så SATANS JOBBIG! Seriöst hon var värre än alla killarna från min grupp tillsammans! Hon var hårdhänt med allt hon gjorde och så uppkäftig osvosv, sen så vägrade hon att åka hem också vilket gjorde att vi inte kunde gå. Imorgon ska det vara samma grupp vid lunch igen så vi får se ifall det blir bara hon igen då haha.
Vad har jag mer gjort på mitt jobb då? Städat i ett förråd, tvättat 8 fönster 3ggr på in och ut sidan (för att mats inte har nå uppgifter åt oss), fyllt en kyl proppfull med endast mjölk, spelat spel på mobilen, varit social med andra ledare och gjort massor av pappersarbete som btw var skit jobbigt!
 
Satan vad jag har skrivit, orkade ni ens läsa allt detta? lol hejdå
Hittills till att jobba på fotbollsskola

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: